21 Ocak 2013 Pazartesi

ALTIN KÜRE KIZLARI 2013


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 2013 Altın Küre Ödul töreninde adeta şıklık yarışı vardı. Modanın trendini belirleyen yıldızlar yine harika görüntülerle bizi büyülediler. Bu seneki elbiselerde siyah, beyaz, kırmızı ve pastel tonlar ağırlıklı. Aksesuarlar ise ışıl ışıl gümüş ve dore.  Bazı elbiselerde ise bolca kullanılan dantel detayları. Yılın modası derin bacak yırmaçları bu sene yine tercihler arasında. Balık modeli elbiseler debu sene çok moda. Desenler dantel işlemeleli, tafta kumaş ve taş suslemeli. Clutch model canta ise nerdeyse herkesin elinde.
       Benim favorim Heidi Klum’ un giydiği beyaz dore detaylı elbise. Bir kuğu gibi harika görüntü. Tasarım Alexandre Vouthier. Saç ve makyaj doğal.

Kate Hudson Alexander McQueen elbisesiyle ikinci yere koyabilirim. Elbisenin dore detaylarına bayıldım ışıl ışıl, eminim bu sene çok giyilcek bu tarz elbiseler.

Zoey Deschanel ise Oscar de la Renta imzalı elbisesi ile taktığı inci takıları yaşını biraz olgun gösterip, nekadar da inci takılar klasik olsa da, doğal saç modeli de, çok yakışmış.

Megan Fox ise diğer favori elbisem, krem rengi bu sene çok giyilecek. Ayrıca benim de çok sevdiğim renk. Eger koyu renk saçlarınız var ise size de çok yakişir. Ebisenin tasarimcısı Dolce&Gabbana.
Bana göre en hoş elbiseler bunlar. Daha birsuru var sadece favoriler konuşulur.
Ö.S. Nişan, düğün v.s. organizasyonu için bunlarin benzerini tercih edebilirsiniz. Bence harika seçenek olur :-)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder