10 Nisan 2012 Salı

Evlere Bahar gelsin

Bugün hava kapalı olmasına rağmen bahar geldi. Bu yağmur bahar yağmuru. Onun gelmesiyle birlikte doğa canlanmaya başlıyor, çiçekeler, böcekler ve insanlar heryer pozitif enerji heryerde. Bu enerjiyi evlerimize de doldurmalıyız. Dekorasyon olarak daha canlı  ve bize baharı andıran renkleri kullanmalıyız. 




Bu tamamen değişim yapmanıza gerek yok, ufak şeyler olabilir - yastıklar, çiçekler, rengarenk vazolar, halılar, pencere süsleri...v.s. olabilir. Mutluluk küçük şeylerde gizlidir, yeterki görmeye gözümüz olsun.

Bahar demek canlılık demek, balkonlarımızı açmamız demek, her yer çiçeklensin demek, evlere daha çok güneş demek, yaza hazırlanmaya başladık demek, mutluluk demek, İstanbul' da Lale zamanı demek :)


 Laleler okadar nazlı ve güzeller ki, onlar için ayrı bir yazım olucak onumuzdekı günlerde.
Baharın gelmesiyle Paskalya bayrami da geliyor, hristiyan bayramı, ama enerjisi bol olan bir bayram, benim için rengarenk boyalı yumurtalar ve çörek bayramı. 









Boyalı yumurtalar dekorasyon için çok güzel. Ayrıca cocuklar yemek istemediklerinde, renkli olunca eminim seve seve yerler :)
 Son sözümüzü de unutmayalım: Evlerimize de baharın enerjisi gelsin, küçük dekorasyonlarla ve canlı renklerle mutlu olalım. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder