28 Aralık 2012 Cuma

2013 Yılbaşı akşamı kıyafet seçenekleri

Yılbaşı akşamına sayılı günler kalmışken siz hala ne giyeceğinize karar vermediniz mi? Ozaman acele edin, fazla zaman yok son 3 gün :–) Yardımcı oluyorum ve birkaç harika seçenek sunuyorum. 
Yeni yıl denince hemen aklımıza kırmızılar gelir. Kırmızı deyip geçmeyin doğru kombinlemek çok önemli. Siyah ayakkabı,çanta ve kırmızı ruj mutlaka kullanmanız gerekenlerden.
Kırmızı giyemem sevmiyorum derseniz ozaman aşağıdakı siyahlar tam size göre.  H&M modeli bu elbiseler birbirinden şık, ışıltılı takılar ve aksesuarlarla tamamlarsanız  harika olur.
Bu senenin modasına uyacağım diyorsanız sıradakı H&M kombini sezonun öne çıkan renklerinden. Bordo elbise ve dore takılar sizce de muhteşem değıl mi!?!
Yok çok klasik oldu daha farklı birşey istiyorum derseniz bu senenin öne çıkanlarından yine siyah ve dore işlemeli ya da baskılı elbiseler. Cengiz Abazoğlu tasarlamiş ve 2013 yılında çok mu çok moda olucaklar.
Ben beyaz çok seviyorum diyorsanız bu beyaz Koton elbise tam size göre, tabi yine ışıltılı takılar ve aksesuarlarla ve kırmızı ya da bordo ruju unutmayalım.

Bu sezon yeşil de çok moda ve dore takılar ve bordo*kırmızı rujla uyumlu oluyor. Yeşil Koton elbise de favorim.
(Yukardaki krem rengi  ve yeşil elbise altına giyilen ayakkabılar bana göre yanliş, sakın giymeyin!)

Umarım doğru yönlendirmşimdir sizleri, şimdi hemen alişverişe aynı kıyafetleri ya da benzerlerini bulabilirsiniz. Mutlaka YKM ve BOYNER magazalarına uğrayın indirimli ve çok güzel şeyler bulabilirsiniz.

Ö.S. Işıl ışıl yeni yıl diliyorum. Kalbinizden sevgi ve mutluluk eksik olmasın. Mutlu Yıllar :-)