25 Nisan 2012 Çarşamba

2012 bahar ve yaz kombinleri

2012 yılı gerçekten cıvıl cıvıl bir yıl olucak, tüm renkleri bir arada görebiliriz. Tüm renkleri kullanabiliriz. Bazen kombin yapmakta zorlanıyoruz, bunun için size birkaç örnek hazırladım.

Hem spor hem şık olabilirsiniz, bahar aylarında giyebileceğiniz günlük kombın. Kot ceketler yine çok moda.
Güneş gibi parlamak isterseniz, sari aksesuar takın güneşin enerjisi hep sizinle olsun.




Arkadaşımın seçtiği sarı aksesuarlar- küpe ve fular, tura çıkarsanız tavsiye ederim. O gün birbirimizi hiç kaybetmedik.
Yazın olmazsa olmazları şortlar, bacaklarınız güzel ve zayıfsa  gizlemenin bi anlamı yok ve ayrica sortlar çok rahat.



Yazı  ve bahari andıran mavi tonları da herzaman kullanılablır ve vazgeçilmez bir spor şıklık olabilir.
Biraz da şık olalım diyorsanız aşağıdakı fırfırlar tam size göre.
ÖS: Yazın renklerinden, sortlardan ve hem spor hem şık olmakatan vazgeçmeyınız :)

10 Nisan 2012 Salı

Evlere Bahar gelsin

Bugün hava kapalı olmasına rağmen bahar geldi. Bu yağmur bahar yağmuru. Onun gelmesiyle birlikte doğa canlanmaya başlıyor, çiçekeler, böcekler ve insanlar heryer pozitif enerji heryerde. Bu enerjiyi evlerimize de doldurmalıyız. Dekorasyon olarak daha canlı  ve bize baharı andıran renkleri kullanmalıyız. 




Bu tamamen değişim yapmanıza gerek yok, ufak şeyler olabilir - yastıklar, çiçekler, rengarenk vazolar, halılar, pencere süsleri...v.s. olabilir. Mutluluk küçük şeylerde gizlidir, yeterki görmeye gözümüz olsun.

Bahar demek canlılık demek, balkonlarımızı açmamız demek, her yer çiçeklensin demek, evlere daha çok güneş demek, yaza hazırlanmaya başladık demek, mutluluk demek, İstanbul' da Lale zamanı demek :)


 Laleler okadar nazlı ve güzeller ki, onlar için ayrı bir yazım olucak onumuzdekı günlerde.
Baharın gelmesiyle Paskalya bayrami da geliyor, hristiyan bayramı, ama enerjisi bol olan bir bayram, benim için rengarenk boyalı yumurtalar ve çörek bayramı. 









Boyalı yumurtalar dekorasyon için çok güzel. Ayrıca cocuklar yemek istemediklerinde, renkli olunca eminim seve seve yerler :)
 Son sözümüzü de unutmayalım: Evlerimize de baharın enerjisi gelsin, küçük dekorasyonlarla ve canlı renklerle mutlu olalım. 




6 Nisan 2012 Cuma

Cıvıl cıvıl bir görüntü 2012 Neon ve çarpıcı renkler

Bu sene doğal olmayan, çarpıcı renkler çok moda. Neon renkte çantalar, giysiler, rengarenk kotlar, pantolanlar, etekler,  aksesuarlar ve ojeler vazgeçilmez. Yalnız bu renkler çok çarpıcı ve herkeze uygun değil, bence sadece çılgın ve sıradışı tiplere uyar. Diğerleri ise sadece aksesuarlarda kullanmalı. Neon deyipte abartıya kaçmamalı, her rengi birer birer kullanmalı. Mesela tek çanta olarak, sadece pantalon, sadece gömlek v.s. gibi. Bütün renkeri bir arada kullanmaya kalkarsanız palyaço gibi olursunuz.


 *Benetton


*Humanic
 *Max & Co
*Benetton
*Marc Cain
 
*Mango
*Puma








Özlü sözümüz : Sakın tüm renkleri birlikte kullanmayın, tek tek olsun ya da maximum iki renk!


2 Nisan 2012 Pazartesi

Kirmizi ve Fuşyanın enerjisi

Kırmızı ve fuşya dolabımın olmazsa olmazlarından, en sevdiğim renkler arasında. O iki renkten enerji alıyorum, bana terapi gibi. Özelikle kapalı ve yağmurlu havalarda mutlaka giymeli, ya da aksesuar olarak kullanmalı - şapka, fular, ayakkabi, bileklik v.s. gibi. Bana göre bu iki rengin modası hiç geçmez. Beyaz, siyah ya da gri giyinirseniz aksesuar olarak mutlaka kırmızı ya da fuşya renginden seçiniz ve görüceksiniz kendinizi nekadar iyi hissedeceksiniz. Moraliniz bozuksa da mutlaka kullanın farkı görürsünüz.
*Marella



*İpekyol



*Patrizia Pepe


*Kismet By Milka
*Guess Jeans
*Karen Milen
*Kismet By Milka

Bu iki güzel rengi birlikte kullanıcaz diyorsanız, işte en güzel örnek size, Natali Portman' ın giydiği *Lanvin elbise:
 Ve ikitane benim ve arkadaşımın kullandığı fuşya fular, çok basit ama enerjisi harika :)





Ve tabi herzamanki gibi sonsözüm: Kırmızı ve Fuşya enerjisinden asla vazgeçmeyin, moraliniz düşükse mutlaka deneyin ve farkı görüceksiniz.